Tijdelijke korting: 2 boeken = 10% korting. 4 boeken = 25% korting.
Geen verzendkosten boven de € 50,- (alleen NL)
Ontvang uw bestellingen binnen 1 dag!

Over Miss Alida

Groot dromen en groot denken is het begin van de weg naar een positief leven, waarin je kind leert in zijn kracht te staan en met vertrouwen op weg gaat naar een toekomst met kansen en mogelijkheden.

Mariella Bekker aan het voorlezen voor basisschool kinderen

Als meisje van 10 jaar was het mijn droom om schrijfster te worden. Helaas werd ik ontmoedigd om die droom na te jagen omdat ik daarmee niet genoeg geld kon verdienen om van te leven.Toen mijn dochter mij na 20 jaar vroeg: ‘Mama, waarom ben ik niet wit?’, begon mijn droom te herleven. Daarom besloot ik een boek te schrijven met daarin een gekleurd hoofdkarakter.

De boodschap die ik wil overbrengen is droom groot, denk groot. Mijn doel was dat mijn dochter door Miss Alida een heldin heeft waarin ze zich kan herkennen en waarmee ze zich kan identificeren. Voor kinderen met een lichte huidskleur is Miss Alida een karakter die hen een positieve kijk op en een beter inzicht geeft in een andere cultuur.

Jarenlanghad ik weinig geschreven. Twijfels. Zou het nu moeilijk gaan?
Was het niet te laat om een andere weg in te slaan? Ik nam contact op met een ervaren schrijfster. Ze heeft mij gecoacht bij het schrijven van mijn eerste boek Miss Alida, werk aan je dromen en ze komen uit.

Miss Alida mascotte poseert met kinderen

De boeken van Miss Alida stimuleren kinderen om grenzeloos te dromen en groot te denken. Het leert hen om positief in het leven te staan, hun innerlijke kracht te ontdekken om met vertrouwen op weg te gaan naar een toekomst vol kansen en mogelijkheden. Om alles te bereiken wat ze willen. Ongeacht je sociale of culturele achtergrond.

Gun jij het jouw kind zijn levensdoel te bereiken?

Droom groot, denk groot, een succesvolle toekomst voor je kind


Innovatings
handelend onder de naam/namen: Missalidashop.nl

Vestigings- & bezoekadres:
Uilenstede 211-4365
1183AD Amstelveen
Nederland

Telefoonnummer: +31626640236
Bereikbaarheid: Vanaf maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 18:00 uur
E-mailadres: info@missalidashop.nl

Andere bedrijfsgevens:
KVKnr: 63403951
BTWnr: NL 204004172B01

Klantenservice

Neem contact opRetourenSitemap

Klantenservice

Volg ons op Social media:

Contact

Adres: 1183 AD Amstelveen, Uilenstede 211-4365, Nederland
Telefoon: +31626640236
E-mail: info@missalidashop.nl
Copyright © 2021 - Miss Alida
magic-wandusercartgiftmagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram